Webinar: Inzet MS Teams tijdens COVID-19

Datum en tijd

2 april 2020 - 10:00 uur

Locatie

Online

Omnichannel-ontbijtsessie

Webinar:

Microsoft Teams – Introductie & hoe u de software optimaal kunt inzetten

Datum & Tijdstip:

02/04/2020 om 10:00 uur

Beschrijving van het webinar:

Microsoft heeft recent bekendgemaakt hun zakelijke thuiswerksoftware, Microsoft Teams, tijdelijk gratis aan te bieden vanwege COVID-19. Microsoft Teams is het online platform waarin chat, content, mensen en applicaties samengebracht worden in één overzichtelijke portal. Waar en met wie u ook aan het werk bent, binnen of buiten uw organisatie. Op deze manier is het gemakkelijker om van thuis uit te werken en toch op een efficiënte manier in contact te staan met collega’s en klanten.

“Naarmate meer werknemers van op afstand werken in reactie op de verspreiding van het Coronavirus, willen we ons steentje bijdragen om hen te helpen verbonden en productief te blijven” – Microsoft

Aan de slag met Microsoft Teams

Aangezien Microsoft Teams een onderdeel is van Office 365, heeft uw organisatie een Office 365 licentie nodig om gebruik te kunnen maken van Teams. Bekijk de blog van Microsoft om aan de slag te gaan.

TCOG hecht er veel waarde aan haar klanten te ondersteunen in het gebruik van Microsoft Teams. Rembrandt Kuijpers, Managing Partner TCOG NL, geeft u tijdens dit gratis webinar een korte introductie over de thuiswerksoftware zodat u deze optimaal kunt inzetten.

SCHRIJF NU IN