Ontbijtsessie: Verhoog uw productiviteit

Datum en tijd

20 november 2018 - 8u30 t.e.m. 10u30 inclusief ontbijt

Locatie

TCOG Belgiƫ
Steenweg op Zevendonk 149
2300 Turnhout

Ontbijtsessie

Ontbijtsessie:

Verhoog uw productiviteit met de add-ons Document capture & Expense management

Datum & Tijdstip:

20/11/2018 van 8u30 t.e.m. 10u30 inclusief ontbijt

Beschrijving:

Document Capture
Stroomlijn en automatiseer elke stap van de dagelijkse documentafhandeling: van het ontvangen en registreren van een document tot het goedkeuren, plaatsen en uiteindelijk ophalen van eerder verwerkte documenten uit het digitale archief voor audit of rapportage. Je kunt alles direct vanuit Microsoft Dynamics NAV afhandelen en alles gebeurt automatisch. Dankzij de nauwe integratie met de module Purchase & Payable in Microsoft Dynamics NAV is het eenvoudig om leveranciersfacturen na ontvangst te scannen, elke factuurregel automatisch vast te leggen en deze aan te passen aan bestaande inkooporders.

Expense Management
Zakelijke reizigers hoeven niet meer naar kantoor terug te keren om hun reisverslag en papieren bonnen in te dienen. Ze kunnen alles onderweg doen met Continia Expense Management.
Via de Expense Management-app kunnen reizigers hun onkostenrapportage in slechts enkele stappen uitvoeren: ze maken een foto, vullen de vereiste velden in en sturen ze rechtstreeks naar de boekhouding. Ook kilometerregistratie wordt op dezelfde manier afgehandeld. Alle configuraties van velden die in de app worden weergegeven, worden gedaan vanuit Microsoft Dynamics NAV en zodra het onkostenrapport door de reiziger is verzonden, zijn alle digitale ontvangsten zichtbaar in NAV.

Schrijf u nu in voor onze gratis ontbijtsessie. Tussen 08u30 en 10u30 adviseren wij u samen met onze partner Continia over onze Document Management oplossingen. Bij aanvang van deze sessie ontvangen wij u graag met een lekker ontbijtje om de dag goed te starten.

Inschrijven Training

  • Door op het onderstaande plusje te drukken kunt u meerdere contacten uitnodigen.
  • +-