DE 5 BEST GELEZEN BLOGS IN 2019

Ieder jaar publiceert TCOG heel wat interessante blogberichten via verschillende kanalen. Nu het einde van 2019 in zicht is, blikken we graag terug op de 5 meest gelezen blogberichten van afgelopen jaar.

1. Waarom etailers fysieke winkels openen

Volgens McKinsey & Company zal in 2020 80 procent van alle retailverkopen plaatsvinden in fysieke winkels.

Naar het blogbericht

2. 5 vragen over Dynamics 365 BC

In april 2018 lanceerde Microsoft de vernieuwde totaaloplossing Dynamics 365 Business Central. Maar hoe zit het precies, is dit nu de nieuwe versie van Dynamics NAV? En is het raadzaam om hierop over te stappen? TCOG geeft antwoord op de 5 meest veelgestelde vragen.

Naar het blogbericht

3. ‘Clienteling’ als de toekomst van retail

Klanten zijn vandaag de dag veeleisender dan ooit tevoren. Ze hebben hoge verwachtingen, weten wat ze willen en zijn bereid er veel moeite voor te doen. Hoe speelt u hierop in om uw klanten de ervaring te geven die ze willen en verwachten?

Naar het blogbericht

4. Focus meer op ondernemen dankzij TCOG

De grootste uitdagingen voor ondernemers zijn het gebrek aan tijd en het behouden van focus. De ERP-oplossing van TCOG helpt ondernemers hierbij. De oplossing vergemakkelijkt het in-en verkopen dankzij een eenvoudige koppeling met een B2B-app, B2B-webshop en een digitale showroom. Het bespaart tijd en geeft de nodige informatie om tijdig bij te sturen en groeiambities te realiseren.

Naar het blogbericht

5. 19 tips voor de beste B2B webshop

De beste B2B-webshop: dat is wat elke groothandelaar en leverancier wil hebben. Wil jij een stijging zien in B2B e-commerce verkoop? Of meer klanten die gebruikmaken van je webshop? Dan moet je een goed werkende webshop hebben. Maar hoe ziet zo’n B2B-webshop er dan uit?

Naar het blogbericht

Ook in 2020 mag u opnieuw waardevolle blogberichten van ons verwachten, houd onze blog pagina dus zeker in de gaten!