Magazijnscanning

Met slimme magazijnscanning kunnen uw ontvangst- en uitleverprocessen veel eenvoudiger en efficiënter verlopen, is uw voorraadinformatie actueel en wordt uw magazijn inzichtelijk met managementrapportages.

Picken, printen, verzenden

Bij het gebruik van onze magazijnscanning module krijgt je magazijnmedewerker de pick-order binnen op zijn draadloze WiFi scanner. Terwijl de magazijnlocatie van de artikelen wordt weergegeven, loopt de magazijnmedewerker de efficiëntste route en pakt de dozen al in tijdens het picken van de artikelen. Bij het picken van het laatste artikel van de order, wordt de afgehandelde pickbon/order geboekt in het backoffice systeem voor verdere administratieve verwerking en worden de pakbon en het verzendlabel geprint. De order is direct klaar voor verzending.

Extra voordelen zijn de automatische voorraadtelling en -correcties en de management rapportages die laten zien wie welke picks heeft gedaan en welke aantallen er zijn verwerkt. Een enorme efficiëntieslag die ieder fashionbedrijf met een magazijn veel tijd, kosten en zeker FTE’s bespaart. Bovendien is deze oplossing te koppelen aan een ERP systeem als Microsoft Dynamics NAV.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!