ERP

Wij realiseren ons als geen ander dat in de hectiek van deze tijd het ultieme samenspel tussen feiten, gevoel en creativiteit doorslaggevend is voor het succes van bedrijven in uw branche. Met onze bedrijfsmanagement oplossing genereren wij antwoorden op de belangrijkste vragen voor uw bedrijfsvoering.

Wij bieden uw bedrijf een flexibel en volledig geïntegreerd backoffice systeem dat uw processen automatiseert en stroomlijnt. De basis wordt gevormd door Microsoft Dynamics NAV.

Met onze bedrijfsmanagement oplossing stelt u uw medewerkers in staat hun productiviteit te verhogen, de juiste beslissingen te nemen en snel in te spelen op nieuwe kansen in de markt. De oplossing is schaalbaar, waardoor het de groei van uw bedrijf ondersteunt en u het volledig kunt aanpassen aan uw eisen en wensen.

Bekijk hieronder onze oplossingen die antwoord bieden op uw uitdaging.

MS Dynamics NAV

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

WMS

TCOG biedt diverse WMS oplossingen die ontwikkeld zijn als toevoeging op de standaard magazijnfunctionaliteit van NAV.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Managementinformatie

TCOG biedt een drietal krachtige management informatie oplossingen aan. Welke oplossing past het beste bij uw organisatie?

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!