Documentmanagement

Het verwerken en archiveren van binnengekomen post, interne documenten en facturen is binnen veel organisaties een arbeidsintensief proces. U kunt deze processen aanzienlijk vereenvoudigen met een slimme document management oplossing.

Inkomende documenten

Met onze geïntegreerde oplossing kunt u het verwerkingsproces van binnengekomen facturen, inkooporder gerelateerde facturen en kostenfacturen volledig automatiseren. De besparing op bewerkingstijd loopt op tot 70% in FTE’s.

De highlights:

  • Scanning en automatische herkenning van facturen.
  • Ondersteuning van e-invoicing voor de elektronische ontvangst van facturen.
  • Uitgebreid elektronisch archief waarin u facturen eenvoudig kunt opzoeken.
  • Bewaking van de voortgang, inclusief een rappelmogelijkheid, dankzij de monitorfunctie.

Niet alleen verkort u met een slimme document management oplossing de totale doorlooptijd, u raakt ook geen facturen meer kwijt in het goedkeuringsproces en u heeft te allen tijde inzicht in de status.

Uitgaande documenten

Versie 2015 van Microsoft Dynamics NAV biedt standaard functionaliteit voor het automatiseren van uw uitgaande documentenstroom. Aangevuld met onze itSuitsFashion add-on E-invoicing heeft u een complete oplossing voor beheer en verzending van documenten.

E-invoicing biedt de volgende toegevoegde waarde:

  • U kunt documenten batchgewijs per e-mail versturen, in plaats van uitsluitend per document.
  • U legt zelf vast wie er in de ‘aan’, CC en BCC worden opgenomen. NAV verstuurt documenten automatisch naar het e-mailadres dat is vastgelegd bij de klant.
  • U kunt de e-mailtemplate flexibel opmaken, waarbij het betreffende document wordt bijgevoegd.

U verlaagt de kosten binnen uw organisatie die verbonden zijn aan papier, verwerking en verzending. Dankzij elektronische facturatie worden uitgaande facturen bovendien sneller betaald en heeft u een betere controle.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!