Projectmanagement

Projectmanagement is het operationele beleid voor het opleveren van het volledige implementatietraject. Expertise op dit gebied is een vereiste voor het succes van complexe trajecten. Onze project manager heeft naast een technische achtergrond, de kennis en ervaring om ieder project naar tevredenheid op te leveren. Hij houdt voortdurend rekening met de vooropgestelde mijlpalen en het vastgestelde budget.

Onze projectaanpak: Microsoft Dynamics Sure Step

Om te zorgen dat projecten binnen de gestelde eisen worden opgeleverd, hanteert onze project manager de Microsoft Dynamics Sure Step methode. Dit is een project management methode die elementen bevat van bewezen methoden zoals PRINCE2 en Agile.

PRINCE2, gericht op het management, de besturing en de organisatie van een project, is ontwikkeld en wordt onderhouden door de Britse semi-overheidsorganisatie Office of Government Commerce (OGC). Typerend aan Agile aanpakken is het binnen projectteams werken aan herkenbare (deel)resultaten voor de eindgebruikers, zodat kan worden vastgesteld of het resultaat inderdaad aan de wensen voldoet. De focus is gericht op de ‘throughput’, het teamwerk en het leiderschap.

Microsoft Dynamics Sure Step is speciaal door Microsoft ontworpen voor het succesvol opleveren van Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) en CRM. Het is een bewezen methode die flexibel, praktisch en resultaatgericht is.

Microsoft Dynamics Sure Step bestaat uit zes stappen:

  • Diagnose
  • Analyse
  • Ontwerp
  • Ontwikkeling
  • Go live
  • Support

Elke fase kenmerkt zich door het op tijd leveren van deliverables (features, documenten etc.), conform overeengekomen budget en met bijbehorende goedkeuringen. De project manager van TCOG houdt u continu op de hoogte van de project voortgang.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!