Industry

Production

De verregaande globalisatie en groei van de wereldeconomie zorgt voor nieuwe uitdagingen voor u als productiebedrijf. Het minimaliseren van omsteltijden en het stroomlijnen van het productieproces, om sneller in te kunnen spelen op de behoefte van uw klant, zijn belangrijk. Efficiënt en effectief werken is belangrijk om uw winst te maximaliseren. TCOG heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en ondersteunen van productiebedrijven in verschillende branches.

Een solide ERP oplossing is belangrijk. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) automatiseert u uw productieprocessen en heeft u grip en inzicht in aspecten als inkoop, voorraadbeheer (just-in-time), uitlevering en kwaliteitscontroles. Microsoft Dynamics 365 Business Central is bij uitstek geschikt voor productiebedrijven. Als platform beschikt Dynamics 365 Business Central reeds over uitgebreide standaard-, financiële-, logistieke- en productiefunctionaliteiten. Daarnaast kent deze ERP oplossing een grote flexibiliteit zodat er koppelingen gelegd kunnen worden met bestaande of nieuwe systemen zoals weegschalen, weegbruggen, RFID-scanners, etiketteermachines, etc.

Door de krachtige en moderne technologie van Microsoft Dynamics 365 Business Central te combineren met de kennis en expertise die TCOG in huis heeft, waarborgt u het maximale rendement van uw investering. Wij zijn u graag van dienst en kijken met u mee om tot een goed advies te komen. Een gedegen analyse van uw processen is het beginpunt van een goede samenwerking. 

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +32 (0)34 20 07 10.

Onze oplossingen

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor uw magazijnof een geavanceerd ERP systeem dat de integratie van verschillende bedrijfsonderdelen en verkoopkanalen faciliteert, wij hebben oplossingen voor uw bedrijf van iedere aard en omvang. 

 MS Dynamics 365 BC

Fashion ERP

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten uniek samen.

WMS

WMS

Met slimme magazijnscanning kunnen uw ontvangst- en uitleverprocessen veel gemakkelijker en efficiënter verlopen.

Online Sales

Online en Offline sales

Bent u zich aan het oriënteren op vlak van B2B e-commerce, herken en erken dan de waarde van uw ERP systeem. 

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!