TCOG Cloud

TCOG heeft een kant en klare oplossing voor de virtualisatie van uw server park. Hiervoor is een combinatie van Windows Azure en Office 365 uitgedacht. Uw database server zal ondergebracht worden in Windows Azure, een cloud computing-platform van Microsoft. Deze software dient niet geïnstalleerd te worden op de computer van de gebruiker, alles gebeurt via het web. Ook toegang tot bestanden en mappen gebeurt via het web.

Azure Service Platform

Het Azure Service Platform is een cluster van servers die wereldwijd in de verschillende datacenters van Microsoft staan. Hierdoor kan voor een Geografisch Redundant Backup systeem gezorgd worden voor de opslag en de beveiliging van uw data. Naast uw database server zal er een applicatie server worden opgezet. Deze applicaties, waaronder Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV), zullen als apps gepubliceerd worden d.m.v. Virtual Desktop Infrastructure (VDI), een onderdeel van het nieuwste OS van Microsoft, Windows Server 2012 R2. Deze VDI zal als een client/server computing omgeving werken waardoor Dynamics 365 Business Central niet op uw computer moet geïnstalleerd worden. Een Connection Broker Service zorgt ervoor dat de gebruiker gekoppeld wordt aan zijn apps, hierdoor is de gebruiker niet meer gekoppeld aan zijn PC maar kan hij dezelfde apps benaderen vanop verschillende locaties en desktops.

Office 365

De Microsoft Office applicaties zullen aangeboden worden via Office 365. Office 365 is een cloud omgeving pur sang alle Microsoft Office toepassingen (Outlook, Excel, Word, etc.). Via Active Directory Federation Services bestaan er mogelijkheden om de Office 365-accounts te koppelen aan dezelfde active directory als de eigen bestaande IT-infrastructuur, dit zorgt ervoor dat Single-on optimaal benut wordt.

Office 365

Office 365 ontwikkelt zich net als uw bedrijf. U kunt werken waar en wanneer u maar wilt.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

SharePoint

Kom meer te weten over de producten en technologieën van Microsoft SharePoint.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!