LS Nav

Rapportage & Analyse

Op basis van actueel inzicht in uw bedrijfsprestaties -dankzij uitgebreide rapportages en analyses- kunt u uw verkoopinformatie analyseren en een optimale bedrijfsstrategie bepalen. LS Nav is beschikbaar in de cloud, waardoor u op ieder gewenst moment en vanaf iedere locatie toegang heeft tot uw financiële gegevens. Met de Business Intelligence (BI) functionaliteit van LS BI krijgt u dieper inzicht in uw bedrijfsgegevens.

Verliespreventie

Op basis van analyse van kassatransacties en verkooppatronen kunt u frauduleuze activiteiten identificeren en hier een einde aan maken. Hiervoor gebruikt LS Nav een set aan vooraf gedefinieerde triggers, zoals contante terugbetalingen, kortingen boven een bepaald bedrag en verkoop buiten openingstijden. U kunt de gebeurtenissen in combinatie met andere parameters, zoals winkel, kassa, medewerker, datum en tijd, analyseren. In een overzichtelijk dashboard kunt u patronen identificeren en hierop anticiperen.

Sales performance indicators

U kunt in LS Nav met behulp van Sales Performance Indicators dashboards opbouwen die een antwoord genereren op vragen als:

  • Welke artikelen hebben de grootste impact op de verkoop van andere artikelen?
  • Welke top 10 items zijn mogelijk al vóór mijn volgende bestelling uit voorraad?

LS Nav stelt u in de gelegenheid trends te identificeren en te investeren in de juiste resources.

Uitgebreide BI-functionaliteit

LS BI, die geavanceerde BI oplossing die geïntegreerd is met LS Nav Reporting, biedt u vele mogelijkheden voor rapportage en analyse. Het bevat vooraf gedefinieerde retail analyses die beschikbaar worden gesteld op client, web en mobiele devices.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!