LS Nav

Productmanagement

Met LS Nav heeft u volledig inzicht in uw productportfolio en bent u in staat uw omzet te verhogen. U kunt producten, prijzen en promoties centraal beheren en actualiseren voor al uw verkoopkanalen. Een uitgebreide productanalyse op basis van diverse dimensies biedt u relevante zakelijke inzichten. LS Nav biedt u bijvoorbeeld inzicht in de mate van populariteit van bepaalde kleuren, maten en stijlen. Inzichten die u kunt gebruiken bij het nabestellen van artikelen.

Eenvoudig artikelbeheer

Artikelinformatie, prijzen en aanbiedingen kunt u vanaf het hoofdkantoor centraal beheren en bijwerken voor al uw verkoopkanalen. LS Nav stelt u bovendien in staat een afwijkende prijzenhiërarchie op te zetten. U kunt bijvoorbeeld verschillende prijzen toewijzen aan specifieke winkels, winkelgroepen of uw e-commerce platform.

Snelle zoekfunctie

In LS Nav kunt u artikelen snel opzoeken en de artikelinformatie bijwerken. U kunt alle voorraadartikelen categoriseren op basis van drie niveaus en dan zijn er ook nog oneindig veel mogelijkheden voor het vastleggen van specifieke artikelgroepen of -attributen. U kunt daarnaast eenvoudig kassamenu’s creëren, kortingsacties samenstellen, rapportages genereren en data analyseren.

Geavanceerd promotie- en prijsmanagement

Wat promoties betreft ondersteunt LS Nav een reeks aan mogelijkheden, denk aan kortingen, multi-buy en mix & match. U kunt op basis van een aantal parameters, zoals transactiebedrag, het aantal verkochte artikelen of het bezit van een klantenkaart, promoties opzetten voor bepaalde artikelen of artikelgroepen. U kunt de promoties samenstellen en deze nauwkeurig laten beheren door het systeem.

Eenvoudige artikelimport

U kunt leveranciersbestanden, met bijvoorbeeld artikelnummers, barcodes, beschrijvingen, artikelgroepen, maat- en kleurinformatie en in- en verkoopprijzen, eenvoudig importeren en uw productportfolio aanvullen en actualiseren. De import vindt geautomatiseerd plaats, maar u behoudt de controle. U kunt gegevens controleren, handmatig corrigeren en aanvullen voordat de artikelen in uw systeem worden bijgewerkt.

Veelvoud aan artikeldimensies

Het is in LS Nav mogelijk om tot wel zes unieke eigenschappen (bijvoorbeeld kleur en maat) per artikel vast te leggen. U krijgt op die manier accurate informatie over verkochte artikelen, die u weer kunt gebruiken voor optimaal voorraadbeheer en inkoop.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!