LS Nav

Point of Sale

LS Nav’s veelzijdige Point of Sale (POS) garandeert u een snelle en foutloze orderafhandeling aan de kassa. De intuïtieve POS oplossing kan eenvoudig worden geïnstalleerd en beheerd en ondersteunt zowel het gebruik van een toetsenbord als touchscreen apparatuur. Het kassa systeem van LS Nav ondersteunt bovendien meerdere valuta, cadeaubonnen en kortingsvouchers, waardoor u uw klanten optimaal van dienst kunt zijn. Dankzij krachtige datareplicatie heeft u op ieder gewenst moment actueel overzicht over de kassa transacties.

Gebruiksvriendelijk

U kunt de grafische interface van de POS eenvoudig aanpassen aan uw wensen en behoeften. Met als bijkomend voordeel dat de kassa’s en de mobiele POS op tablets en smartphones gebruikmaken van dezelfde applicatie. Met de trainingsmodus op de POS kan deze eenvoudig worden gebruikt voor trainingsdoeleinden voor nieuwe medewerkers, zonder dat de verkopen in het grootboek zullen verschijnen.

Flexibel afrekenen

De LS Nav POS biedt de gelegenheid op verschillende manieren af te rekenen, zelfs binnen dezelfde transactie. De POS accepteert contant geld, bankpassen, creditcards, waardebonnen, cadeaubonnen en klantenkaarten. U biedt uw klanten flexibiliteit en daarmee uitstekende service.

Eenvoudig installeren en configureren

De POS is vanwege zijn flexibiliteit en eenvoudige inrichting geschikt voor verschillende typen retail behoeften, zelfs binnen dezelfde winkel. De lay-out is afhankelijk van uw veranderende behoeften eenvoudig en snel aan te passen, zonder hulp van buitenaf.

Geavanceerde verkooptools

Met de LS Nav POS beschikken uw medewerkers over een krachtige verkoop assistent. Het biedt een krachtige zoekfunctie, automatische ondersteuning voor onder meer cross-sell en serienummer tracking, mix & match, promoties en automatische kortingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!