Industry

Engineering

Verhoog uw efficiëntie met de juiste projectmanagementsoftware. Projectgestuurde organisaties die sectorspecifiek te werk gaan, opdrachten die worden aangenomen als maatwerk, … dit vergt de noodzaak om projecttijd en -kosten te beheren voor een veelvoud van projectactiviteiten. Daarnaast zijn voor- en nacalculatie van groot belang.

Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) is bij uitstek geschikt voor projectgestuurde bedrijven. Als platform beschikt Dynamics 365 Business Central reeds over uitgebreide standaard-, financiële-, logistieke- en projectfunctionaliteiten. Daarnaast kent het ERP systeem een grote flexibiliteit zodat er koppelingen gemaakt kunnen worden met bijvoorbeeld bestaande of nieuwe systemen zoals teken- en ontwerpprogramma’s (CAD/CAM), apps (mobiele werkbon) of urenregistratiesoftware.

Door de krachtige en moderne technologie van Microsoft Dynamics 365 Business Central te combineren met de kennis en expertise die TCOG in huis heeft, waarborgt u het maximale rendement van uw investering.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +32 (0)34 20 07 10.

Onze oplossingen

Met ERP oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central, kunnen ondernemingen in deze bedrijfstak gerust zijn dat de deadlines worden gehaald en dat resources efficiënt worden ingezet. 

MS Dynamics 365 BC

Fashion ERP

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten uniek samen.

WMS

WMS

Met slimme magazijnscanning kunnen uw ontvangst- en uitleverprocessen veel gemakkelijker en efficiënter verlopen.

Online Sales

Online en Offline sales

Bent u zich aan het oriënteren op het vlak van B2B e-commerce, herken en erken dan de waarde van uw ERP systeem. 

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!