Referentie

DV Hydraulics

Efficiënter werk met Microsoft Dynamics NAV

Toen de organisatie begon te groeien, werd men al snel geconfronteerd met de behoefte aan een goed werkend en gebruiksvriendelijk softwareprogramma dat ondersteuning biedt aan de dagelijkse administratie. Het werd na enkele jaren steeds duidelijker dat het bestaande “systeem” niet meer voldeed aan de behoeften van de onderneming. Na een lange zoektocht kwam DV Hydraulics in contact met TCOG.

Handmatige invoer

Voordat men besloot op zoek te gaan naar een nieuw backoffice systeem, werd de dagelijkse administratie uitgevoerd in het alom bekende Office pakket. Men kwam echter tot de conclusie dat Excel en Word veel functionaliteiten bevatten, maar ook zo hun beperkingen hadden en niet voldeden aan de noden die ontstaan waren binnen de groeiende onderneming. Zo was er geen klanten- of artikeldatabase en werd alles handmatig ingevoerd en gearchiveerd. “Elke factuur was bij wijze van spreken een ambachtelijk product”, aldus Hilde Smets, CFO bij DV Hydraulics. Hierdoor ging kostbare tijd verloren, had men op projectbasis geen duidelijk overzicht en was efficiënt voorraadbeheer nauwelijks mogelijk.

Onmiddellijke toegang tot up-to-date informatie

TCOG implementeerde Microsoft Dynamics NAV en maakte een integratie tussen de verschillende diensten die DV Hydraulics aanbiedt. De operationele werking met projecten in Microsoft Dynamics NAV gaf de mogelijkheid om onmiddellijke up-to-date informatie weer te geven van kosten, omzet en winstmarge. Dankzij de artikeldatabase heeft DV Hydraulics nu per artikel een infofiche waaraan producteigenschappen en aankoop- en verkoopprijzen aan verbonden zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!