Onze diensten

TCOG heeft jarenlange ervaring met betrekking tot het automatiseren van bedrijven die actief zijn in de ‘industry business’. Wij begeleiden u van begin tot eind in het automatiseringstraject en zorgen ervoor dat u op de juiste momenten de juiste keuzes kunt maken.


Consultancy dienstverlening

Consultancy dienstverlening afbeelding

Onze consultants hebben jarenlange ervaring binnen uw branche en zijn in staat voor u het verschil te maken door techniek te vertalen naar praktische handvaten. Door met u mee te denken en de juiste oplossingen aan te dragen, zorgen zij ervoor dat u kunt inspelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. Indien gewenst, brengen wij u graag in contact met onze klanten, zodat u van andere ondernemers in de branche kunt vernemen hoe onze consultancy ondersteuning het verschil kan maken. Lees via onderstaande knop meer over onze consultancy dienstverlening.

LEES MEER


Toepasbaarheidsonderzoek

Toepasbaarheidsonderzoek - afbeelding

Met een toepasbaarheidsonderzoek krijgt u inzicht in de mate waarin onze oplossingen aansluiten of aan kunnen sluiten op de processen, wensen en eisen binnen uw organisatie. De uitvoering door één van onze consultants resulteert in een concreet rapport waarmee u in staat bent de juiste beslissingen te nemen of binnen uw organisatie het juiste advies aan te dragen. Lees via onderstaande knop meer over de uitvoering van een toepasbaarheidsonderzoek.

LEES MEER


Fit-gap analyse

Fit-gap analyse - afbeelding

Met een fit-gap analyse inventariseren wij uw behoeften op het snijvlak van automatisering en bedrijfsvoering. Daarnaast bekijken we hoe onze oplossingen voor u uitkomst kunnen bieden en wat dit vraagt van de organisatie en haar medewerkers. Ook de investering in benodigde software en aanvullende diensten in relatie tot uw budget maakt onderdeel uit van de fit-gap analyse. Lees via onderstaande knop meer over de voordelen van een fit-gap analyse.

LEES MEER


Projectmanagement

Projectmanagement - afbeelding

Als het gaat over projectmanagement hebben we het over het operationele beleid voor het opleveren van het volledige implementatietraject. Onze projectmanager heeft ruime ervaring binnen uw branche en kan rekenen op een sterk team van consultants. Hij treedt op als spin in het web en behartigt uw belangen gedurende het project. Lees via onderstaande knop meer over onze projectaanpak.

LEES MEER


Support dienstverlening

Support dienstverlening

Voor de snelle en efficiënte beantwoording van al uw vragen over Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) en onze geïntegreerde oplossingen bent u bij onze support desk aan het juiste adres. Onze support medewerker brengt de juiste collega’s in stelling of draagt zelf een oplossing aan. Kortom: de TCOG support afdeling is hét aanspreekpunt voor al uw vragen over uw backoffice systeem.

LEES MEER

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!