Account Engineer Contract

De implementatie van een nieuw ERP systeem vergt in relatief korte tijd intensieve aandacht van u en uw team. De opgedane kennis zakt na enige tijd deels weg en inzicht in alle mogelijkheden is wellicht onvolledig. Met als risico dat er niet optimaal gebruik wordt gemaakt van de investering.

Met een Account Engineer Contract heeft u een periodiek contactmoment met uw persoonlijke consultant die samen met u de inrichting van uw ERP oplossing doorneemt. U krijgt optimaal inzicht in de functionaliteiten van uw backoffice systeem en benut alle opties volledig.

Uw persoonlijke consultant biedt u bovendien inzicht in trends en ontwikkelingen op het gebied van automatisering en e-commerce die relevant zijn voor uw bedrijf. Hij stelt u op die manier in staat snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt.

De periodieke contactmomenten kunnen bestaan uit een persoonlijk bezoek van uw consultant, maar ook telefonisch contact, contact per mail en telewerken behoren tot de mogelijkheden.

De voordelen van ons Account Engineer Contract:

  • Een periodieke check van uw ERP omgeving
  • Periodiek de mogelijkheid tot het stellen van gebruikersvragen
  • Snel schakelen bij veranderingen in uw bedrijf
  • De zekerheid van de beschikbaarheid van een consultant
  • Korting op ons consultancy uurtarief

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis demo aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!