AUTOMATISEER UW DOCUMENTENSTROOM

Heeft u ook genoeg van die stroom facturen waar maar geen einde aan lijkt te komen? Om nog maar te zwijgen van het controleren van de grootboeknummers. Met Continia Document Capture wordt de afhandeling vele malen makkelijker en efficiënter. Deze oplossing is volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics NAV.

Dagelijks krijgen we te maken met het verwerken van stapels inkoop- en kostenfacturen. Bij veel bedrijven moeten deze worden goedgekeurd door meerdere budgethouders. Het betreffende document wordt uitgeprint, ingeboekt en voorzien van een blokstempel, nadat het grootboeknummer handmatig is gecontroleerd. Vervolgens gaat het voor goedkeuring van bureau naar bureau, om uiteindelijk weer terug te keren naar de crediteurenadministratie.

Van onnodig gesleep en papierwerk…

Als er nog een vraag is aan een specifieke leverancier, kan het zomaar zijn dat de factuur langer op het bureau van een budgethouder blijft liggen. U kent het wel: het document raakt kwijt, de leverancier moet worden nagebeld en dit gaat gepaard met allerlei onnodige loopjes van het ene bureau naar het andere. Dat veel bedrijven kantoren hebben op verschillende locaties en er regelmatig wordt gereisd, maakt de documentafhandeling er niet eenvoudiger op.

…naar een overzichtelijke factuurverwerking

Met Continia Document Capture wordt de factuurverwerking gestroomlijnd en geautomatiseerd. Van ontvangst en registratie van een document tot de goedkeuring, het posten en uiteindelijk het terugvinden van eerder verwerkte documenten in het digitale archief. Papieren documenten worden gescand en volgen dezelfde stroom als PDF-bestanden. Het goedkeuren van facturen kan direct in Microsoft Dynamics NAV of online worden gedaan.

De voordelen op een rij:

  • Meer inzicht: altijd en overal toegang tot het online portaal
  • Efficiëntie en tijdswinst: verminderd aantal handelingen
  • Controle: automatische match van factuur en inkooporder
  • Minder fouten: nooit meer handmatig inboeken
  • Duurzaamheid: flinke reductie van het papierwerk
  • Ruimtebesparing: alle documenten netjes digitaal gearchiveerd

Direct return on investment

Wie enthousiast is na het lezen van bovenstaande, maar zich laat tegenhouden door de gedachte dat deze oplossing alleen is weggelegd voor de grote spelers: integendeel. Het is al financieel aantrekkelijk bij kleine aantallen facturen. De investering betaalt zich direct uit in de vorm van tijdswinst en kostenbesparing. De implementatie kost niet veel tijd, de werkwijze is gebruiksvriendelijk en de standaard workflow kan naar wens worden ingericht.

Meer weten over het stroomlijnen van uw factuurverwerking? Voor vragen staat ons sales team steeds voor u klaar. Neem contact met ons op via sales@tcog.be.