SAMENWERKING MET STOCKBASE


Stockbase

TCOG START SAMENWERKING MET STOCKBASE

Stockbase verbindt leveranciers en retailers met elkaar die online willen samenwerken op het gebied van voorraaddeling.

De snelle ontwikkelingen in de fashion industrie zorgen ervoor dat leveranciers en retailers altijd op zoek zijn naar nieuwe afzetkanalen. Het platform van Stockbase versterkt de samenwerking door nieuwe verkoopkansen te creƫren in het online verkoopkanaal.

Stockbase helpt leveranciers door bijvoorbeeld hun collectieaanbod breder weg te zetten en hun omloopsnelheid te verhogen. Daarnaast helpt Stockbase retailers door hun online assortiment te verrijken en de online conversie te verhogen.

Stockbase is het antwoord op de vraag van ondernemers om het aantal nee-verkopen te beperken en de samenwerking tussen retailers en leveranciers te versterken. Voor TCOG een logische stap om met Stockbase samen te werken en op die manier hun doelgroep nog meer oplossingen te bieden. TCOG heeft reeds een standaard koppeling met Stockbase beschikbaar.

Meer info: www.stockbase.nl

Meer weten? Neem contact op met Rembrandt Kuijpers, Managing Partner bij TCOG.

Related Posts