LS Retail Connexion 2016 in Rome


  • LS Retail Connexion 2016 in Rome
  • LS Retail Connexion 2016 in Rome

CONNEXION ROME

Op 27 april 2016 ging de jaarlijkse internationale conferentie en expo LS Retail’s conneXion van start in het Sheraton Hotel in Rome. conneXion Rome, met als thema “Leading the road”, richt zich op het delen van ervaringen en oplossingen met collega’s en partners, en dit in het kader van Retail en Hospitality. De conferentie biedt een expo en een programma met maar liefst 40 sessies die retailers laten kennis maken met innovatieve manieren om hun bedrijf te laten groeien.

De sessies behandelen nieuwe trends, problemen en oplossingen voor de Retail en Hospitality sector gaande van strategieën om een effectieve omnichannel omgeving op te zetten tot het gebruik van analytics om de klantervaring te verbeteren. Verschillende LS Retail klanten delen eigen ervaringen en geven tips mee aangaande de LS Retail producten.

LS RETAIL AWARDS

Op de eerste avond van de conferentie beloont LS Retail naar jaarlijkse gewoonte de best presterende business partners tijdens een diner met awards ceremonie. TCOG was ook dit jaar één van de gelukkige partners en mocht maar liefst twee awards in ontvangst nemen: ‘Best Marketing and branding award 2016’ en‘Certified Partner Platinum award 2016’.

De eerste award hebben we mede te danke aan onze klant ‘Het Natuurhuis’ waar we afgelopen jaar een customer reference video mochten maken: bekijk de video.

Related Posts